19,66

Nu har vi avslutat fisket uppe vid Singö för den här gången, nu väntar lite sommarfiske efter gädda och abborre. Fisket efter vandringslax i Ålands hav har varit helt suveränt, vi har landat ett helt gäng med fiskar mellan 10-15 kg med två toppfiskar på 18,92 samt 19,66 kg. Allt tyder på att även nästa säsong kommer att erbjuda ett kanonfiske. För att vara säker på att få bra datum till nästa säsong så är tipset att boka redan nu. Vår plan är att börja fisket i Ålands hav i mitten maj och köra hela juni 2016.

18,92

Nu under hösten, september-oktober kommer vi att vara tillgängliga för fiske från Simrishamn innan båten tas upp för vintern. Sedan drar säsongen igång igen under mars månad med NTC där vi utgår från Bornholm.

Under hela säsongen är vi tillgängliga för spinnfiske i Stockholms skärgård, vill passa på att tipsa om havsöringsfisket som under de senaste säsongerna visat på en uppåtgående trend!

Välkomna!!